Vuosi 2021: Tahti kiihtyy

Vuonna 2021 todellisuus iski, ettei minkään komponentin pitkässä toimitusajassa ollut kyse vain väliaikaisesta shokista.

Terässiipi Feeniks

Teräsrunkoinen sähköavusteinen peruspolkupyörä oli alkujaan ensimmäinen malli jonka suunnitteluun tartuttiin. Rento Fat ehti kuitenkin ensin ja myöhästyneiden retkipyörien kokoonpanon kanssa edettiin vaiheittain. Sitä mukaan kun osia saapui niin laitettiin yhteensopivia yhteen. Viimeiset muutokset runkoon tehtiin elokuussa, jonka jälkeen tuotantoerä saatiin vietyä valmiiksi. Terässiipi oli noussut haudastaan, pyörä kantoi lopulta mallinimeä Feeniks.

Kuukausipyörän lanseeraus

Sähköpyöräkeskus lanseerasi Kuukausipyörä-palvelun kesällä 2021 Feeniksien tahdittamana. Kuukausipyöräilijä saa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella liikkua sähköpyörällä ilman huolia huolloista, maksaen vain nilltä kuukausilta jolloin ajaa. Verkkokauppaan kyseistä mallia ei riittänyt ja siten meteli sen osalta jäi pieneksi.

Katse tuleviin vuosiin

Tilanteen päälle pääseminen edellytti äärimmäistä etupainoisuutta kaikessa tekemisessä. Vuoden 2021 alussa ymmärrettiin, että aikajänne ideasta todeksi on nykymaailmassa parhaimmassakin tapauksessa 2 vuotta. Feeniksien valmiiksi saamisen jälkeen loput vuodesta menikin uusien mallien suunnittelussa ja osatilausten tekemisessä seuraaville kahdelle vuodelle.