Verkkokauppa on auki

Nyt se on virallista, Terässiipi on palannut linjoille! Taitaa mennä 80-luvun jälkipuoliskolle, kun Terässiipiä on viimeksi saanut ostettua. Hyvä että saatiin tämä vääryys nyt korjattua ja sentään meni vähemmän aikaa kuin mitä painin seuraavaa olympiakultaa on odotettu.

Uudet Terässiivet

Verkkokauppa aukeaa 365-mallisarjan sähköpyörien johdattamana. Pyöräalalla on nykyään jo totuttu, että kaikki on jatkuvasti myöhässä, mutta nyt ajankohta on mitä mainioin. 365-pyörät ovat nimenomaan suunniteltu ympärivuotiseen pyöräilyyn, joten pääsevät ne loistamaan heti nopeasti äärilaidasta toiseen muuttuviin syysolosuhteisiin.

Pyörät tuleva kolmessa eri runkomallissa ja useassa eri runkokokoossa, muutoin ne sisältävät samat komponentit keskenään. Sähköjärjestelmänä toimii palkittuna ja loistavana pidetty saksalainen Brose. Jokainen pyörä kasataan tilauksesta Helsingissä. Tilauksesta toimitukseen ottaa aikaa tällä hetkellä 4-7 arkipäivää. Kotiinkuljetus on maksuton.

Varaosat, lisävarusteet ja lisää malleja

Kaikki varaosat sekä mallikohtaisesti kuratoidut lisävarusteet tulevat olemaan tilattavissa verkkokaupastamme. Näiden lisääminen verkkokauppaan on juuri työn alla.

Täysin uusia pyörämalleja tullaan näkemään vielä loppuvuodesta. Lisää malleja on tulossa sähköavustuksella sekä päivitettyjä versioita ikonisista teräsrunkoisista malleista. Näistä lisää tuonnempana, nyt ei muuta kun tutustumaan kolmekuusvitosiin!