Terässiipi sähköpyörät osamaksulla

Resurs Bank Polkupyörätili

Resurs Bank Polkupyörätili – 12 kk korotonta maksuaikaa ja 30-60 pv ensimmäiseen eräpäivään

Vuosikorko: 0,00 %
Tilimaksu: 0,00 €
Käsittelymaksu: 3,90 € / kk
 

Voit maksaa ostoksesi siinä tahdissa kun haluat. Lasku saapuu ostohetkestä katsottuna vasta seuraavan kuukauden lopussa ja voit silloin valita maksatko koko summan heti vai erissä.

Polkupyörätilin saat käyttöösi näin:

  1. Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin
  2. Siirry kassasivulle, täytä tietosi ja valitse maksutavaksi POLKUPYÖRÄTILI
  3. Paina lähetä tilaus painiketta, jonka jälkeen siirryt automaattisesti Resurs Bankin tunnistautumiseen

Vaihtoehtoisesti voit hakea Resurs Bank luottopäätöstä jo etukäteen tästä linkistä. Hae luottoa vähintään pyörän hinnan suuruisella summalla tai suuremmalla, jolloin voit sisällyttää tilaukseesi myös mahdollisia lisävarusteita tai huoltopalveluita. Luottopäätöksen saatuasi ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

SVEA Erämaksu

Svean rahoituksella voit maksaa pyörähankintasi sinulle sopivissa kuukausierissä tai laskulla. Rahoituspäätöstä voit hakea tästä linkistä.

Ensimmäisen laskun eräpäivä on aina tilauksen jälkeisen kuukauden viimeinen päivä. Eli saat aina maksuaikaa ensimmäiseen laskuun 30-60 päivää.

Sähköpyörän osamaksun maksaminen pois aikaisemmin

Sinulla on myös mahdollisuus maksaa pyörä nopeammin pois kuin sovitun maksuajan puitteissa. Tästä sinulta ei veloiteta mitään ylimääräisiä kuluja ja velan maksamisen jälkeisiltä kuukausilta sinulta ei veloiteta tilinhoitomaksuja.

Jopa 36 kuukauden maksuaika

Sinulla on myös mahdollisuus hankkia sähköpyörä pidemmällä maksuajalla mikäli tilanteesi niin vaatii. Tässä alapuolella näet kaikki vaihtoehdot, mitä pyörän rahoitusvaihtoehtoja Svean kanssa tarjoamme. Maksimissaan voit maksa pyörän jopa 36 kuukauden aikana.

Hae Svean osamaksua tästä!