Terässiipi sähköpyörät 2024: Uutuusmallit

terässiipi sähköpyörät uutuudet

Vuonna 2024 uudet tuulet puhaltaa. Neljän uutukaisen mallin myötä tuodaan kentälle mm. sähköpyörien räätälöitävyyttä, maastoseikkailuja ja hihnavedollista voimansiirtoa. Tässä nopea katsaus uusiin malleihin.

Räätälöidyt 365-mallisarjan sähköpyörät: Uniikki kulkupelisi

Aloitetaan 365-mallisarjan sähköpyöristä. Mitä jos kertoisimme, että voit itse valita, millainen voimansiirto, moottori tai akku pyörässäsi on? No näinhän se on nyt tästedes ja yhtenä vaihtoehtona voimansiirtoon on valittavissa paljon odotettu hihnaveto. Se tarkoittaa vähemmän huoltoa, hiljaisempaa menoa ja sujuvampaa pyöräilyä läpi vuoden.

Työmatka, kauppareissu tai päiväretki – mitä ikinä keksitkin, 365 sähköpyörä kuljettaa sinut perille sujuvasti ja tyylillä. Ja hinta? Siitä riippumatta, että pyörät kootaan Suomessa, ollaan pidetty huoli, että saat vastinetta jokaiselle euroillesi. 365-mallisarjan kokoonpanoyhdistelmät liikkuvat välillä 3299€ – 3879€, edullisimman hihnavetokokoonpanon ollessa 3499€. Tutustu lisää tästä.

terässiipi 365 sähköpyörä

 

Sähkömaastopyörät: Vapautta jokaiseen polkuun

Sitten hypätään maasto-osastolle. Terässiipi tuo pöytään kolme uutta maastopyörää, jotka on suunniteltu niin, että ne kestää ja kulkee – oli alla sitten juurakkoista polkua tai pehmeää hiekkatietä.

  • Terässiipi Rangifer – Jäykkäperäinen sähkömaastopyörä: Tämä peli on tehty kaveriksi, joka vie luonnon keskelle ilman että tarvii pankkia ryöstää. Jäykkä perä pitää homman vakaana ja antaa kontrollin metsien saloja tutkaillessa.
  • Rangifer SUV – Jäykkäperäinen täysillä varusteilla: Sama hyvä paketti kuin edellä, mutta lisättynä kaikki herkut, joita voit kuvitella tarvitsevasi seikkailuillasi. Valot, telineet, lokasuojat – you name it. Valmis paketti, joka ei jätä pulaan.
  • Carbon Black Label – Hiilikuiturunkoinen täysjousitettu: Tämä on paha pyörä. Hiilikuiturunko ja täysjousitus vie menon mukavuuden uudelle tasolle. Jos haluat kokea maaston pehmeyden ja ketteryyden, tässä on kova valinta.
sähkömaastopyörä hardtail
hiilikuitu sähkömaastopyörä

Jokainen näistä pyöristä on suunniteltu ajatellen käyttäjää – niin kokenutta polkujen tallaajaa kuin ensikertalaista. Me tiedetään, että Suomen maasto voi olla arvaamaton, ja siksi meidän pyörät on tehty kestämään.

Miksi Terässiipi?

Me Siipiläiset uskotaan, että Suomessakaan tehdyn hyvän pyörän ei tarvi maksaa maltaita tai olla täynnä krumeluureja. Sen sijaan, yritämme keskittyä siihen, mitä oikeasti tarvitaan: kestävyyttä, mukavuutta ja Suomen kelit huomioon ottavia suunnitteluratkaisuja. Olipa kyseessä sitten työmatka kaupungissa tai seikkailu luonnossa, meidän pyörät on suunniteltu sinua varten – ilman turhaa säätöä.

Vuoden 2024 mallistolla halutaan tarjota jotain jokaiselle – oli haaveissasi sitten uniikki kaupunkipyörä tai maastoseikkailija.

Tutustu lisää mallien tuotesivuilla: