Tulossa: Terässiipi 365 -mallisarja

365 symboloi mallisarjaan kuuluvien pyörien soveltuvuutta ympärivuotiseen ajoon pohjoismaisissa olosuhteissa – kurasta, pakkasesta, lumesta, suolatuista teistä tai karkauspäivästä riippumatta. Olemme luvanneet suomalaisiin olosuhteisiin parhaiten sopivat pyörät ja 365 tulee olemaan vastaus lupauksellemme.

Suunnittelu

Suunnittelun pohjana on ollut halu luoda pohjoismaisiin olosuhteisiin täydellisesti soveltuva pyörämallisto. Tässä tehtävässä onnistuaksemme, meidän täytyi pureutua syvälle pyörän suunnitteluprosessiin ja kyseenalaistaa jokainen olemassa oleva ratkaisu, joita pääsääntöisesti sovelletaan uusien pyörämallien suunnittelussa.

Suunnittelemalla parasta mahdollista pyörää pohjoismaisiin olosuhteisiin, olemme samalla luomassa mallisarjaa, jossa yhden pyörän käyttöikä pystytään maksimoimaan.

Suunnittelumme tuloksena loimme perusperiaatteet, jotka ohjaavat jokaisen mallisarjaan kuuluvan pyörän suunnittelua:

  • Käytämme suorituskyvyltään vaativiin olosuhteisiin soveltuvia sekä toimintavarmimmiksi osoittautuneita komponentteja.
  • Tukeudumme luotettaviin ja tunnettuihin osatoimittajiin, jolloin edellytykset varaosien saamiselle ja pyörän peruskorjaamiselle on vielä vuosienkin päästä.
  • Huomioimme pyöräyksilön muokattavuuden eri tarpeisiin sekä vuodenaikoihin, jotta jokainen voi ajaa itselleen parhaiten sopivalla pyörällä lisävarusteineen.

Mm. näin 365-mallisarjan periaatteet konkretisoituvat

365 -mallisarjan pyörät ovat varusteltu Brosen moottoreilla. Brose on yksi ainoista Euroopassa valmistetuista sähköpyörämoottoreista (Berlin, Saksa). Brosella on saatavilla laajasti varaosia pyörän moottorin peruskorjauksia varten, jolloin pyörän elinkaari pystytään varmistamaan mahdollisimman pitkäksi. Hihnavetonsa ansiosta se on myös markkinoiden hiljaisin.

Voimansiirrosta löytyy maastopyörissä yleisesti käytettyjä vaihtajia, sekä laajempia välityssuhteita kuin perinteisissä retkipyörissä. Lisäksi vaihdevaijerit on erikoiskäsitelty tuotantovaiheessa jäätymisen estämiseksi.

Rungon maalin väri ja kiiltoisuusaste on valittu parhaan suojan sekä puhtaana pysymisen ehdoilla. Rungot on maalattu ja viimeistelykäsitelty Suomessa. Akut ovat runkoon integroituja. Lataus onnistuu suoraan rungosta tai irroittamalla akun.

Leveät renkaat tuovat tasapainoa eri alustoille ja talveksi tilalle on mahdollista asentaa maastorengas nastoilla parhaan pidon aikaansaamiseksi. Nastarenkaiden asennusmahdollisuus on toteutettu ilman muutoksia lokasuojiin tai muihinkaan pyörän asetuksiin.

Lisävarusteiden kiinnittäminen taakse käy AVS kiinnitysjärjestelmällä varustellun tarakan ansiosta. AVS kiinnitystä tukevat lisävarusteet pysyvät varmasti ajossa tukevasti kiinni ja irtoavat helposti, kun on sen aika. Brosen Display Allround hallintalaite vapauttaa ohjaintangon keskiosan vapaaksi, jolloin erilaisille laukuille, telineille tai etukoriadaptereille jää tilaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *