TERÄSSIIVEN TARINA

Terässiipi on kotimaisen pyöräilyn ikoni, jonka juuret ulottuvat vuosikymmenten taakse, kun se haastoi markkinajohtajat innovatiivisella suunnittelullaan ja laadukkaalla valmistuksellaan. 1980-luvulla Helkama teki johtopäätöksensä ja osti Terässiiven. Kaupan myötä alkoi Terässiiven hidas luisuminen unholaan…
 
—-
 
Vuosien saatossa Terässiipi jäi suurten kilpailijoidensa varjoon, kunnes se herätettiin henkiin uudelleen vuonna 2019 joukolla suomalaisen pyöräteollisuuden osaajia, jotka eivät olleet valmiita näkemään Terässiiven viimeistä loppua. Tämä uusi luku Terässiiven historiassa on omistautumisen, kestävyyden ja kotimaisen osaamisen juhlaa.
 
Alun perin markkinoita hämmentäneestä klassikosta on tullut uuden sukupolven valinta, joka yhdistää suomalaisen suunnittelun ja valmistuksen parhaat puolet. Kaikki pyörät kootaan Suomessa, ja niiden teräsrungot ovat kotimaista valmistetta.
 
Laatu, luotettavuus ja turvallisuus. Terässiiven tuotteiden kokonaisuus muodostuu edelleen yhdistämällä merkille ominaiset kolme kulmakiveä kotimaisuuteen, suomalaisiin olosuhteisiin ja kansamme luonteen laatuun. Haluamme rohkaista tuotteidemme avulla jokaista pyöräilyn saralla teräksiseen elämänasenteeseen, koska sitä suomalainen pyöräilyvuosi vaatii.
 
Me suomalaisethan ollaan sellaista porukkaa että sambakarnevaaleilla meillä ei ne öljyisimmät lanteet ole tai emme höpöttele luontevasti tuntemattomille hississä monisanaisia lauseita — mutta me yritetään. Me mennään kouluun, kauppaan, töihin säässä kuin säässä. Auringonpaisteessa, sateessa, loskassa ja lumessa. Noustaan hangesta kerta toisensa jälkeen vaikka ei pitäisi, sillä me ollaan itsekin — Terässiipiä.