TERÄSSIIVEN TARINA

Kotimainen klassikkopyörä tekee sähköisen paluun. Terässiipi sai sähköt, mutta pyörää ei ole keksitty uudestaan.

Terässiiven henkiinherätys on kolmen pyöräilijän projekti, jossa kestävä suomalainen kansanpyörä halutaan nostaa uuteen vauhtiin. Kunnianhimoinen projekti sai alkunsa, kun Sähköpyöräkeskuksen perustaja Juho Kahra harmitteli kumppaneilleen, ettei valikoimasta löydy kohtuuhintaista, pelkistettyä sähköpyörää, joka kestää aikaa ja ajoa. Vastaus löytyi läheltä, sillä kaikkien mielessä siinsi lapsuudesta tuttu, luotettava teräsrunkoinen ystävä. Kahran pitkä kehitystyö oli alkanut.

Poikkeuksellisen Terässiivestä tekee mutkattoman muotoilun lisäksi perinpohjainen kotimaisuus. Pyörän runko ja kokoonpano tehdään Suomessa. Teräsrunko takaa totutusti vuosikymmenten yhteisen matkan ja hyvin hoidettuna kestää pohjoisen muuttuvat olosuhteet.

Terässiipi vakiinnutti asemansa suomalaisten suosikkipyöränä 1900-luvun puolivälissä. ”Turvallinen Terässiipi” tarjosi malleja useisiin eri seikkailuihin, kaupunkiajosta retkeilyyn. Uudistunut Terässiipi on luotu vastaamaan tämän päivän pyöräilijöiden tarpeisiin, tutulla mutkattomalla toteutuksellaan.

Uusi Terässiipi on syntynyt kunnianhimosta, rehellisestä työstä ja ystävyydestä.

Suomalainen pyörä

Suunniteltu ja valmistettu vastaamaan pohjoisen muuttuvia olosuhteita. Terässiipien teräsrungot tehdään Suomessa, kuten koko pyörän kokoonpanokin. Terässiivet myydään valmiiksi koottuina ja testattuina.

Mutkatonta suunnittelua

Terässiipi on rakennettu käyttömukavuus edellä. Laadukas ajokokemus syntyy mm. edistyksellistä sensoritekniikkaa hyödyntävän sähköjärjestelmän kautta. Kokonaisuus on suunniteltu tarkasti valituista osista, huoltovapautta vaalien.

Teräksistä asennetta

Teräs taipuu, mutta ei murru. Nykytrendeistä poikkeava suomalainen polkupyörä on pitkäikäinen hankinta, mutta ennenkaikkea mukava ja turvallinen ajaa. Hyvänä pidetty teräsrunko ei katkea vanhuuteen.